Het Reiswinkeltje, jouw reisbureau in West-Vlaanderen
Team van Het Reiswinkeltje | Reisbureau Brugge | Reisbureau Oostkamp | Reisbureau Izegem

Op zoek naar een unieke reis, die helemaal op jouw gemaakt is? Het Reiswinkeltje onderscheidt zich als reisbureau in West-Vlaanderen door unieke ervaringen te bieden. Maak gebruik van onze rijke reiservaring, uitgebreid netwerk en partners over de hele wereld. Wij helpen je toplocaties te verkennen, zowel ver weg als dicht bij huis.

Unieke reizen op maat bij jouw reisbureau in West-Vlaanderen

The sky is the limit. Durf luidop te dromen bij de medewerkers van het Reiswinkeltje, want wij stellen alles in het werk om jouw dromen werkelijkheid te maken. Bij deze geven we je alvast een greep uit ons aanbod:

 • Autovakanties. Met je eigen wagen op pad of in het buitenland met een huurwagen, na een eerste verplaatsing met het ziekenhuis? Wij zorgen ervoor dat je in alle vrijheid op verkenning kunt, welke bestemming je ook verkiest.
 • Vliegvakanties. Beperk je je liefst tot enkele uurtjes vliegen of trek je naar de andere kant van de wereld? Zowel voor je bestemming als voor de invulling geniet je van alle mogelijkheden bij het Reiswinkeltje.
 • Citytrips. Ronddwalen in Barcelona of Parijs of liever een exclusieve citytrip naar Bangkok? Dankzij onze eigen reiservaringen helpen we het maximale uit je stedentrip te halen.
 • Familiereizen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat reizen met kinderen een topherinnering wordt. Aangepaste accommodatie nodig voor je reisgezelschap? Bepaalde activiteiten die je zeker wil meemaken? Wij zorgen ervoor!
 • Unieke reisbelevingen. Uniek, authentiek, origineel. What’s in a name? Dankzij de unieke reisbelevingen die je via jouw reisbureau in West-Vlaanderen beleeft, zullen de foto’s voor zich spreken.
 • Dichtbijvakanties. Ook binnen Europa zijn er enorm veel bezienswaardigheden die je niet mag missen. Leg jij de focus liever op natuur, beweging of relaxen? Wij zorgen voor een reis die je op het lijf geschreven is.
 • Groepsreizen. Samen uit, samen thuis. Tijdens groepsreizen ontdek je een nieuw land, maar geniet je ook van een schitterende en onvergetelijke groepsdynamiek.
 • Huwelijksreizen. Yes, we do! Meer dan eender welke andere reis is je huwelijksreis een unieke belevenis. Onze romantische zielen staan je bij, zoals een getuige dat doet bij het huwelijk zelf.
 • Cruises. Een nieuwe bestemming ontdekken? Graag! Elke dag opnieuw een nieuwe bestemming ontdekken? Nog beter! Een cruise is niet alleen rustgevend, maar ook de ideale manier om verschillende locaties te verkennen.
 • Zakenreizen. Met de zakenreizen of incentive reizen van het Reiswinkeltje combineer je fun en business.
 • Reizen op maat. Nog niet honderd procent gevonden wat je zoekt? Geeft niet! Het Reiswinkeltje stippelt je reis namelijk helemaal op maat uit, dus zijn bovenstaande opties louter indicatief.

 

Bezoek onze vestigingen in regio Brugge en Roeselare

Ons team bij het Reiswinkeltje is al sinds 1996 gespecialiseerd in reizen op maat. Wij zijn dan ook stuk voor stuk gepassioneerde reizigers, die jou kunnen voorzien van heel wat tips en tricks. Ook tijdens de reis zelf blijven we 24/7 voor jou bereikbaar. De ultieme gemoedsrust!

Het Reiswinkeltje heeft vestigingen in Roeselare en Brugge, waardoor we als reisbureau in West-Vlaanderen voor iedereen vlot toegankelijk zijn. Bovendien kan je vooraf al kennismaken met de medewerkers op de pagina ‘Over ons’. Vrijblijvend langskomen op een van onze kantoren kan steeds na het maken van een afspraak. Tot binnenkort?