Ons aanbod

Zakenreizen

Reken voor je zakelijke reizen op het Reiswinkeltje en wij zorgen ervoor dat werk en plezier hand in hand gaan. Na de vele vergaderingen even ontspannen of lekker eten? Wij zorgen dat het mogelijk is!

Daarnaast kan je ook op ons rekenen om een trip te organiseren voor jouw medewerkers. De ideale manier om hen te bedanken voor hun dagdagelijkse inzet.

Zakenreizen met hoge fun factor

Als we spreken over zakenreizen, denk je in eerste instantie wellicht aan pure business. En uiteraard is dat soms ook het geval. Voor een bezoek aan een internationale vestiging of partner, een beursbezoek, om langs te gaan bij potentiële klanten … Het Reiswinkeltje regelt jouw vlucht, hotel, transport ter plaatse en eventueel een huurwagen, zodat je kan blijven focussen op je core business. Zo win je tijd, ben je zeker dat alles helemaal in orde is én heb je 24/24 een aanspreekpunt bij noodgevallen.

Naast bovenstaande zakelijke gelegenheden, kan je ook onze incentives als zakenreizen beschouwen. Het is een manier om je werknemers te bedanken, bijvoorbeeld na het behalen van een target, of als onvergetelijke teambuilding. Wij zorgen van A tot Z voor de volledige organisatie, want ook fun is uiteraard serious business!  Wij organiseerden eerder al dergelijke zakenreizen naar Lapland, Dubai, Las Vegas En Tokio, maar ook tal van citytrips binnen Europa.

Bedankje voor klanten of collega’s

Last but not least kan je uiteraard ook gebruikmaken van onze cadeaubon in je bedrijfsomgeving. Het ideale geschenk voor een collega die met pensioen gaat, voor het aanbrengen van een nieuwe werknemer of om personeelsleden of klanten te bedanken.

Meer info over onze zakelijke reizen?

Op zoek naar een partner om jouw zakelijke reizen in goede banen te leiden? Ga zorgeloos op pad dankzij het Reiswinkeltje.