Over het Reiswinkeltje

Founding Mother Carine is begonnen in 1996 met Het Reiswinkeltje. De zaak werd in 2019 overgenomen door dochter Shana die dezelfde reispassie deelt. 

Door het team uit te breiden met gedreven collega’s kunnen we blijven inzetten op de service. Offertes worden snel bezorgd, vragen vlot beantwoord en iedereen mag op een persoonlijke benadering rekenen. Een aanpak waarvoor we veel appreciatie krijgen van klanten en ervoor zorgt dat we tot ver buiten onze regio actief zijn.

Uitgebreide kennis dankzij
het veelzijdig team

Ons veelzijdig team, met een sterke landen- en productkennis, zorgt voor een ongeëvenaarde service in de sector. Bovendien blijven we opleidingen volgen en prospecties uitvoeren om over de meest actuele info te beschikken. Onze goede contacten binnen de sector leveren voordelen op voor onze klanten en we besparen je ook enorm veel tijd. Wanneer jij door het bos de bomen niet meer ziet, schieten we te hulp met een reisplan dat helemaal bij je past.

Met speciale verzoekjes kan je steeds bij ons terecht, net zoals we tijdens je reis 24/7 bereikbaar blijven. Als klant van het Reiswinkeltje sta je er nooit alleen voor.

Het Reiswinkeltje

Onze reisexperts