Ons aanbod

Huwelijksreizen

Jouw huwelijksreis uitstippelen? Yes, we do! Tijdens deze unieke vakantie kan je helemaal nagenieten van de grote dag. Once in a lifetime!

Een verwenvakantie op een idyllisch strand of liever een atypische bestemming waar je veel kan zien en ontdekken? We zitten graag met jullie samen om de ultieme huwelijksreis samen te stellen.

 

Waarom huwelijksreizen laten uitstippelen?

Wie eerder al in het huwelijksbootje stapte, zal het je volmondig bevestigen. Het is een prachtige dag, maar er komt enorm veel bij kijken. Het is dus niet evident om tijdens al die voorbereidingen ook nog eens een prachtige reis uit te stippelen. Daarom doen wij dat voor jou.

Natuurlijk zijn huwelijksreizen erg persoonlijk. Verkies jij één verblijfplaats of liever een uitgestippelde rondreis? Beperken tot één weekje luxe op een Spaans strand of liever een unieke rondreis van drie weken door de natuur in Zuid-Afrika of Bali? Alles kan en alles mag. Dankzij onze uitgebreide ervaring geniet jij van de ultieme honeymoon.

Meer info over onze huwelijksreizen?

Zeg jij ook 'ja' tegen het Reiswinkeltje nadat je 'ja' zei tegen je partner? Wij hopen alvast van wel, zodat we je de ultieme huwelijksreis kunnen aanbieden. Vraag gerust vrijblijvend om meer info of maak een afspraak.