Reizen op maat door het Reiswinkeltje

Zorgeloos genieten

Reizen op maat

Wie rekent op het Reiswinkeltje voor een reis op maat, kiest echt voor zorgeloos genieten. Wij houden ervan om jouw reis van A tot Z in elkaar te steken. Het vervoer, logies, activiteiten… alles wordt voorzien om jou de perfecte vakantie te bezorgen op je favoriete bestemming.

Ons team heeft een enorme landenkennis, volgt regelmatig opleidingen én werkt samen met verschillende kenners om jouw trip tot in de puntjes voor te bereiden.

Het Reiswinkeltje

Samen op avontuur

Wil jij de woestijn intrekken op een kameel, bootje varen op een gigantisch meer of kennismaken met de cultuur van een echte wereldstad? Deel je dromen met ons team en wij tekenen een reis uit die honderd procent bij je past. Je behoudt de vrijheid om te stoppen waar je zelf wil, maar tegelijk is al het nodige vooraf netjes voorbereid. 

 

Het Reiswinkeltje

Onafhankelijk reisadvies

Het Reiswinkeltje heeft in alle windrichtingen diverse partners, waarmee we samenwerken en waarvan de kwaliteit verzekerd is. Dat betekent dat we volledig onafhankelijk kunnen werken om voor jou een reis uit te stippelen die je helemaal op het lijf geschreven is.

Het Reiswinkeltje

Ruim 25 jaar ervaring

Dat we bij het Reiswinkeltje helemaal thuis zijn in de reissector, is nog zacht uitgedrukt. Ons team staat namelijk garant voor meer dan 25 jaar ervaring. Wij kennen de wereldbol als onze broekzak en weten ook perfect wat onze partners in de aanbieding hebben.