Niet alleen pleasure, ook business: incentives en meer reizen voor bedrijven

Business reizen | Zakenreizen

Bij Reiswinkeltje geloven we dat reizen meer is dan alleen maar van punt A naar B gaan. Het draait om het creëren van unieke en zorgeloze ervaringen. Niet alleen voor particuliere reizigers, maar ook voor zakelijke klanten. In deze blogpost stellen we ons aanbod voor bedrijven graag aan je voor.

Zakenreizen zonder kopzorgen

Bedrijven werken tegenwoordig internationaal. Dat betekent regelmatige bezoeken aan buitenlandse vestigingen, deelnames aan beurzen over de grens en frequente vluchten naar belangrijke zakelijke hotspots. Daar komt een hele organisatie bij kijken. Gelukkig staat Reiswinkeltje klaar om jouw bedrijf te ontzorgen.

Of het nu gaat om vliegtickets, treinreizen, hotelreservaties of zelfs het regelen van een huurauto – wij zorgen ervoor. We nemen alle stress en hoofdpijn weg die gepaard gaan met het plannen en boeken van een zakenreis, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Incentive reizen op maat

Met incentive reizen kan je als bedrijf je personeel motiveren om bedrijfsdoelen te bereiken, mijlpalen vieren of een teambuilding vormgeven. Maar zo’n incentive organiseren blijkt vaak een logistieke uitdaging van jewelste te zijn. Gelukkig heeft Reiswinkeltje de expertise om unieke incentives te creëren die perfect passen bij jouw bedrijf.

Wij nemen de gehele organisatie uit handen – van vervoer en accommodatie tot de invulling van het programma. Bij ons ben je zeker van een gepersonaliseerde businessincentive die je team inspireert en beloont voor de getoonde inzet. En dat komt dan weer jouw bedrijf ten goede. Want tevreden medewerkers presteren nu eenmaal een pak beter!

Waardebon als origineel geschenk

Het is niet altijd gemakkelijk om je waardering tegenover je personeel op een bijzondere manier te tonen. Op het einde van het jaar, bij een jubileumviering of een pensioen vallen veel bedrijven terug op clichégeschenken zoals bloemen of een fles wijn.

Gelukkig kan je veel origineler uit de hoek komen … met een reischeque van Reiswinkeltje bijvoorbeeld. Onze waardebonnen zijn meer dan gewoon stukjes papier; ze zijn de belofte van een onvergetelijke ervaring. Het is een kans om je dankbaarheid te tonen en je medewerkers te belonen voor hun inzet. Het beste van alles is dat ze zelf de vrijheid hebben om hun eigen reiservaring te kiezen.

Bij Reiswinkeltje zijn we er om de stress rond zakenreizen weg te nemen, unieke incentives te organiseren en originele waardebonnen aan te bieden. Klaar om jouw zakenreizen naar een hoger niveau te tillen en je waardering voor je team op een onvergetelijke manier te tonen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor je klaar!