Ons aanbod

Familiereizen

Herinneringen die voor altijd bijblijven? Die maak je uiteraard tijdens familiereizen! De Mount Everest ga je wellicht niet beklimmen met een draagzak, maar tal van andere bestemmingen zijn wel perfect haalbaar met kinderen. En al helemaal als het Reiswinkeltje jouw trip voorbereidt.

Reizen opa en/of oma mee? Of horen er kleine kinderen bij het gezelschap? Dat hoeft absoluut geen domper op de reisvreugde te zijn. Integendeel! Familiereizen kunnen net erg verbindend en verrijkend zijn voor het volledige gezelschap. Quality time op zijn best.

Verschillende soorten familiereizen

Afhankelijk van de leeftijd van het gezelschap en de gedroomde activiteiten zoeken we voor jou de perfecte bestemming uit. Familiereizen kunnen zowel in Europa als ver daarbuiten georganiseerd worden. Durf daarbij gerust vrijuit te dromen. Mits wat kleine, doordachte aanpassingen is er veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Reizen met kinderen hoeft dan ook echt geen beperkingen met zich mee te brengen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de accommodatie steeds optimaal aangepast is aan jouw reisgezelschap en liefst houden we de verplaatsingen ook wat beperkt. Zo hebben jullie tijdens de familiereizen alle tijd om in alle comfort te genieten.

Meer info over onze familiereizen?

Zin om ongelooflijke ervaringen te delen met de familie? Vraag vrijblijvend meer info over onze familiereizen en maak straks iedereen jaloers met jouw fotoboek.