Het Reiswinkeltje, jouw reisbureau vlakbij Izegem
Team van Het Reiswinkeltje | Reisbureau Brugge | Reisbureau Oostkamp | Reisbureau Izegem

Welkom bij het Reiswinkeltje! Als reisbureau in regio Izegem helpen wij jou om zorgeloos de wereld te verkennen. Dankzij onze jarenlange reiservaring, met een specialisatie in reizen op maat, beschikken we over een enorm netwerk en wereldwijde partners. Daarnaast kan je ook dichter bij huis tal van toplocaties verkennen, dankzij de richtlijnen van ons team.

Reisbureau in Izegem voor diverse soorten reizen

Bij het Reiswinkeltje nodigen we je uit om onbegrensd te dromen. Aangezien wij jouw reis volledig op maat kunnen uitstippelen, is quasi alles mogelijk. Hieronder geven we je alvast een beetje inspiratie van hetgeen wij kunnen organiseren als reisbureau in Izegem.

 • Autovakanties. Geniet van een reis vol vrijheid door op pad te gaan met je eigen wagen, langs een magnifiek parcours dat wij voor jou uitstippelen. Een alternatieve optie is om eerst het vliegtuig te nemen en daarna op verkenning te gaan met je huurwagen.
 • Vliegvakanties. Binnen Europa blijven of liever naar de andere kant van de wereld? Relaxen of een trip vol adrenaline? Met het vliegtuig ligt de hele wereld aan jouw voeten.
 • Citytrips. Een weekendje Rome of exclusieve citytrip naar Doha? Wij helpen jouw trip te organiseren en zorgen ervoor dat je alle highlights weet mee te pikken. Naast de gekende bestemmingen kan je ook voor alternatieve voorstellen bij ons team terecht.
 • Familiereizen. Dankzij het Reiswinkeltje is reizen met kinderen meer dan ooit een plezier. Ook als je door andere omstandigheden aangepaste accommodatie of vervoer nodig hebt, houden wij hier uiteraard optimaal rekening mee.
 • Unieke reisbelevingen. Zwemmen met haaien of slapen met zicht op het Noorderlicht? Geen droom is ons te gek, dus hou je vooral niet in wanneer je jouw reisdromen deelt met onze reisexperts.
 • Dichtbijvakanties. De grootste verrassingen ontdek je soms in eigen streek. Je hoeft dus niet urenlang op een vliegtuig te zitten om nieuwe, adembenemende bestemmingen te kunnen verkennen.
 • Groepsreizen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Tijdens de groepsreizen van het Reiswinkeltje maak je kennis met een nieuw land en nieuwe culturen, maar misschien maak jij er ook wel vrienden voor het leven.
 • Huwelijksreizen. Once in a lifetime! We overgieten jouw droomreis met een vleugje romantiek en zorgen zo voor een fantastische start van het huwelijk.
 • Cruises. Stijlvol relaxen, terwijl je elke dag opnieuw aanmeert op een toplocatie. Tijdens een cruise kom je pas echt helemaal tot rust.
 • Zakenreizen. Onze zakenreizen en incentive reizen weten comfort, business en fun perfect te combineren.
 • Reizen op maat. Getriggerd door bovenstaande, maar is het nog niet helemaal wat je zoekt? Of wens je een combinatie van twee soorten reizen? The sky is the limit! Kom gerust langs bij het Reiswinkeltje en we zorgen voor een voorstel op maat.

Waarom kiezen voor het Reiswinkeltje als reisbureau in Izegem?

Sinds 1996 is het Reiswinkeltje gespecialiseerd in reizen op maat. Ons team bestaat dan ook uit enthousiaste reizigers, die jouw trip van A tot Z voorbereiden en tal van persoonlijke tips kunnen geven. Tijdens je reis zijn we bovendien 24/7 bereikbaar om jou te ondersteunen als dat nodig is.

Het hoofdkantoor van het Reiswinkeltje is sinds jaar en dag gelegen in de Izegemsestraat 111 in Roeselare. De stadsgrens ligt exact 350 meter van ons kantoor, waardoor wij uiteraard ook erg vlot bereikbaar zijn als reisbureau vanuit Izegem. Sinds 2023 hebben we overigens ook een tweede vestiging, in de Baron Ruzettelaan in Brugge.

Voor je persoonlijk komt kennismaken met ons team, kan je nu al onze favoriete reisbestemmingen of specialisaties nalezen op de pagina ‘Over ons’. Heb je beslist om met ons in zee te gaan of wil je vrijblijvend meer informatie, dan kan je hier eenvoudig een afspraak maken. Tot binnenkort?