Op avontuur met de kids: reizen met kinderen die écht bijblijven

Reizen met kinderen? Voor veel ouders is het reden tot paniek. Ze vrezen dat het te vermoeiend, te avontuurlijk, of zelfs gevaarlijk kan zijn. Vaak kiezen ze dan maar voor de veiligheid van een all-inresort of vakantiepark. En toch zijn er zo veel meer mogelijkheden! Reiswinkeltje helpt je graag jouw onvergetelijke familievakantie te plannen, helemaal op maat van jouw gezin.

 Een verrijkende en verbindende ervaring

Reizen met kinderen biedt een schat aan voordelen. Het is leerzaam, versterkt de band binnen het gezin en helpt je kroost nieuwe culturen te begrijpen. Door te reizen ontwikkelen kinderen nieuwsgierigheid, veerkracht en aanpassingsvermogen, terwijl ze tegelijkertijd herinneringen creëren die ze een leven lang met zich meedragen.

Reizen met kinderen is geen beperking, maar net een kans om de wereld met je gezin te verkennen en te genieten van onvergetelijke avonturen.

Gezinsreis op maat

Een all-invakantie is heus niet de enige optie eens er kinderen zijn. Bij Reiswinkeltje beseffen we dat elke familie uniek is, en daarom bieden we maatwerk voor elke reis met kinderen.

Met onze eigen ervaring als ouders nemen we jouw gezin als uitgangspunt en stellen we een reisplan op dat perfect is afgestemd op de leeftijd en interesses van je kinderen.

Reizen met kinderen? Kinderspel!

Een gezinsvakantie is ongetwijfeld anders dan een reis voor twee, maar dat betekent niet dat het minder leuk hoeft te zijn. Spannende stedentrips, avontuurlijke jungletochten, overnachtingen in de natuur? Het kan allemaal, zelfs met kinderen.

Wij stippelen met plezier een aangepaste, kindvriendelijke reisroute uit. We zorgen voor kortere reistrajecten om lange transfers te vermijden, accommodaties met een zwembad, familiekamers waar mogelijk, gespecialiseerde gidsen die goed met kinderen overweg kunnen én een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Plezier, afwisseling én veiligheid staan hierbij voorop!

Reizen met kinderen is sowieso een belevenis, en wij zijn er om dit nog specialer te maken. We regelen alles tot in de puntjes, zodat jij je van niets hoeft aan te trekken. Genieten van elkaar en herinneringen maken – dat is het enige wat je te doen staat!

Wat dacht je van …

  • … een roadtrip door de West-Canadese Rockies?
  • walvissen spotten op de Azoren?
  • … een malariavrije reis door het prachtige Zuid-Afrika?
  • … samen op zoek gaan naar de big five tijdens een echte safari?
  • …. overnachten op een glamping in kindvriendelijk Thailand?
  • raften op godeneiland Bali?
  • … een minitrekking in de Peruviaanse Andes met een groep lama’s?

Dit en nog zo veel meer laten wij graag voor jou en je gezin werkelijkheid worden. Contacteer ons en we werken samen jullie droomvakantie op maat uit!