De zomervakantie lijkt misschien nog ver weg, maar toch is het slim om nu al na te denken over je volgende reis. Want wie vroeg boekt, geniet van tal van voordelen. Bij Reiswinkeltje krijg je hierbovenop zelfs een leuk extraatje als je je reis voor volgende zomer nu al vastlegt.

Waarom vroeg boeken?

Of je reis op maat nu bestaat uit een ontspannende strandvakantie, een avontuurlijke rondreis of een bruisende citytrip – tijdig boeken is sowieso interessant. Maar waarom precies? We sommen enkele goede redenen voor je op:

  • Ruime keuze: Vroeg boeken betekent dat je toegang hebt tot het grootste aanbod aan bestemmingen, accommodaties en vertrekdata. Zo kan je zorgvuldig de perfecte vakantie plannen die aan al jouw wensen voldoet.
  • Mooie kortingen: Vroegboekkortingen zijn over het algemeen zeer aantrekkelijk. Door op tijd te boeken, ben je verzekerd van de beste prijzen en deals, inclusief voordelige vliegtickets. Dit bespaart niet alleen geld, maar geeft je ook de ruimte om extra activiteiten of upgrades aan je reis toe te voegen zonder je budget te overschrijden.
  • Geen last-minute stress: Bij het last-minute boeken van je vakantie heb je beperktere opties en minder aantrekkelijke kortingen. Bovendien is het vaak een race tegen de klok om alles op het laatste moment te regelen. Vroeg boeken zorgt voor gemoedsrust en minder stress in de aanloop naar je reis.

Actie afgelopen

Boek je je zomervakantie van volgend jaar vóór 29.02.2024 en voor een reissom van minimaal € 2.000, dan krijg je van Reiswinkeltje ook nog eens een coole strandtas* cadeau. We geven de strandtas mee wanneer je je reisdocumenten komt afhalen.
Instant vakantiegevoel verzekerd!

Maak nu een afspraak of vraag een offerte en begin alvast te dromen over je zomerreis van volgend jaar. We verwelkomen je graag in onze reiskantoren in Roeselare of Brugge!

*De strandtas op de afbeelding kan licht afwijken van de strandtas die je ontvangt. Actie geldig zolang de voorraad strekt.