Reisbureau in Oostkamp gezocht? Welkom bij Het Reiswinkeltje!
Team van Het Reiswinkeltje | Reisbureau Brugge | Reisbureau Oostkamp | Reisbureau Izegem

Op zoek naar een reisbureau in Oostkamp, dat jou helpt om zorgeloos te reizen? Wees welkom bij het Reiswinkeltje! Wij beschikken over jarenlange ervaring in het uitstippelen van reizen op maat, hebben een uitgebreid netwerk met betrouwbare partners en hebben sinds 2023 ook een nieuwe vestiging in Brugge. Zo kan je ons vanuit Oostkamp in een mum van tijd bereiken.

Voor welke reis zoek je een reisbureau in Oostkamp?

Aangezien wij reizen op maat uitstippelen, kan je eigenlijk voor elk type reis bij het Reiswinkeltje aankloppen. Waarvoor ben jij op zoek naar een reisbureau in regio Oostkamp? We bieden je alvast graag wat inspiratie.

 • Autovakanties. Het Reiswinkeltje stippelt voor jou een prachtig parcours uit, maar terwijl geniet je dankzij je eigen wagen van de ultieme vrijheid. Natuurlijk kan je eerst ook het vliegtuig op, om vervolgens met een huurwagen je self-drive aan te vatten.
 • Vliegvakanties. The sky is the limit! Vanuit België kan je heel Europa ontdekken of mag het voor jou nog wat verder zijn? Zowel om te relaxen als voor een groot avontuur helpen we je graag verder.
 • Citytrips. Barcelona of New York, here you come! Dankzij de experts van het Reiswinkeltje mis je geen enkele blikvanger en krijg je tal van handige tips. Dit zowel voor populaire bestemmingen als minder voor de hand liggende citytrips.
 • Familiereizen. Kindvriendelijke bestemmingen, aangepaste accommodaties en herinneringen om nooit meer te vergeten. Reizen met kinderen is een plezier dankzij het Reiswinkeltje.
 • Unieke reisbelevingen. De meeste dromen zijn bedrog, maar niet voor onze reisexperts. Durf dus luidop te dromen over jouw unieke beleving. Wil je als voetbalsupporter mee naar het buitenland? De bergen induiken met je mountainbike? Net zoals ‘De Droomfabriek’ op televisie maken wij jouw dromen waar.
 • Dichtbijvakanties. Neen, je hoeft écht geen tien uren te vliegen om een prachtig decor te ontdekken. Wij helpen je graag om pareltjes dichtbij huis te vinden.
 • Groepsreizen. Heerlijke reisherinneringen én vrienden voor het leven maken, tijdens een groepsreis combineer je het beste van beide werelden.
 • Huwelijksreizen. Say yes to the dress, en liefst ook tegen je huwelijksreis via het Reiswinkeltje. Onze romantische zielen stippelen jouw droomreis uit.
 • Cruises. Iedere dag een nieuwe bestemming met tussenin de rust van het kabbelende water. Een cruise, dat is pas echt relaxen in stijl.
 • Zakenreizen. Fun is serious business. Wij organiseren diverse soorten zakenreizen, die niet alleen functioneel maar ook comfortabel en aangenaam zijn.
 • Reizen op maat. Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geeft helemaal niet! Dankzij onze reizen op maat kan je diverse types combineren of nog iets helemaal anders laten uitwerken. Wij luisteren graag naar jouw wildste reisdromen.

Onze troeven als reisbureau in regio Oostkamp

Al in 1996 werd het Reiswinkeltje opgericht en sindsdien deden we heel wat ervaring op in het uitwerken van reizen op maat. Eerst deden we dat uitsluitend vanuit Roeselare, sinds 2023 ook vanuit Brugge. Je kan ons namelijk terugvinden in de Baron Ruzettelaan 399, 8310 Brugge. Ons kantoor ligt dus op de weg tussen Brugge en Oostkamp, op ampere enkele kilometers van de grens tussen beide steden. Net daarom is het Reiswinkeltje erg gemakkelijk bereikbaar als jouw reisbureau in regio Oostkamp. Ook vanuit nabijgelegen locaties zoals Loppem, Zedelgem of Beernem kan je ons uiteraard vlot bereiken.

Bij het Reiswinkeltje werken uitsluitend geëngageerde reizigers. Zij hebben niet alleen een enorme kennis over ons reisaanbod, maar delen ook graag hun eigen ervaringen. Op die manier kunnen we nóg beter op jouw specifieke wensen en noden inspelen. Tijdens de reis zelf is ons team overigens 24/7 bereikbaar, zodat je steeds op ons kan rekenen.

Meer weten over de experts bij het Reiswinkeltje? Ontdek onze specialisaties en favoriete bestemmingen nu op de pagina ‘Over ons’. Uiteraard ben je ook welkom om persoonlijk te komen kennismaken, daarvoor kan je hier eenvoudig een afspraak maken.