Kies voor het Reiswinkeltje als reisbureau in Brugge
Team van Het Reiswinkeltje | Reisbureau Brugge | Reisbureau Oostkamp | Reisbureau Izegem

Reizen met het Reiswinkeltje, dat is reizen zonder zorgen. Dankzij onze expertise en uitgebreid partnernetwerk kunnen we al jouw reisdromen waarmaken. Bovendien vind je ons sinds 2023 ook terug als reisbureau in Brugge, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Soorten reizen bij ons reisbureau in Brugge

Ongetwijfeld vraag je je af welke reizen wij aanbieden bij het Reiswinkeltje. Nochtans zou het een betere vraag zijn welke reizen ons reisbureau in Brugge niet kan aanbieden. Ons aanbod is namelijk dermate uitgebreid dat we alle types reizigers kunnen in de watten leggen.

Een kort overzicht:

 • Autovakanties. Wil jij de omgeving volledig in je opnemen tijdens een self-drive? Wij stippelen het parcours graag voor je uit. Uiteraard kan je ook eerst het vliegtuig nemen om nadien met een huurauto op verkenning te trekken.
 • Vliegvakanties. Zon, zee en strand of liever avontuur? Binnen Europa of lekker ver weg? Op basis van jouw voorkeuren stellen we graag de perfecte vliegvakanties aan je voor. Fasten your seatbelts!
 • Citytrips. Tijdens een citytrip heb je slechts beperkte tijd om alles te ontdekken. Dankzij de handige tips van onze reisexperts mis je zeker geen highlights en haal je alles uit je trip.
 • Familiereizen. Reizen met kinderen hoeft helemaal geen zware uitdaging te zijn. Wij adviseren je graag over de kindvriendelijke bestemmingen en de mogelijke activiteiten ter plaatse.
 • Unieke reisbelevingen. Naar de bergen met jouw eigen racefiets, als supporter op Europese verplaatsing met Club Brugge of met de motor naar het verre buitenland? Geen droom is ons te gek. Ontdek dus zeker ook eens onze unieke belevingen.
 • Dichtbijvakanties. Wat de staycations ons leerden, is dat je niet altijd heel ver hoeft te gaan om prachtige dingen te zien. We verrassen je dan ook graag met onze dichtbijvakanties.
 • Groepsreizen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Tijdens onze groepsreizen ontdek je niet alleen een prachtige regio, maar kan je ook vrienden voor het leven maken.
 • Huwelijksreizen. Love is in the air! Wie huwelijk zegt, zegt ook huwelijksreis. Wij leren jullie graag persoonlijk kennen om zo de absolute droomreis samen te stellen. Deze ervaring is dan ook once in a lifetime.
 • Cruises. Een reusachtig schip met eigen waterpretpark of liever wat knusser op een rivier? Wat je voorkeur ook geniet, tijdens een cruise ontdek je de regio op een unieke en comfortabele manier.
 • Zakenreizen. In ons reisbureau in Brugge staat plezier centraal. We zijn er dus van overtuigd dat werk en plezier hand in hand gaan en bewijzen dat graag door jouw zakenreis perfect voor te bereiden.
 • Reizen op maat. Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande opties, maar is het nog niet honderd procent wat je zoekt? No worries! Met onze jarenlange ervaring tekenen we jouw droomreis helemaal op maat uit, waarbij we niets aan het toeval overlaten.

Onze meerwaarde als reisbureau in Brugge

Het Reiswinkeltje zag al in 1996 het levenslicht in Roeselare en beschikt dus over heel wat ervaring in de reissector. Daar kwam in 2023 een nieuwe vestiging bij, gelegen in Baron Ruzettelaan 399, 8310 Brugge. Daardoor zijn wij voortaan ook jouw reisbureau in Brugge.

Het team van het Reiswinkeltje bestaat uit gedreven reizigers, die hun eigen ervaringen aanwenden om jouw perfecte traject uit te stippelen. Onze ongeziene landen- en productkennis zorgt ervoor dat we perfect op je wensen kunnen inspelen. Je kan dan ook met speciale verzoeken bij ons terecht én je mag erop rekenen dat we 24/7 bereikbaar blijven, ook tijdens je reis zelf.

Benieuwd wie onze reisexperts precies zijn, wat onze favoriete bestemmingen zijn en welke specialisaties we hebben? Neem dan zeker even een kijkje op de pagina ‘Over ons’, waar we onszelf voorstellen. Uiteraard ben je ook in ons reisbureau in Brugge steeds meer dan welkom voor een kennismaking. Daarvoor kan je hier eenvoudig een afspraak maken.