3 Fascinerende citytrips in Amerika

Beste reiziger,

Zijn jullie op zoek naar kortere reizen om op vakantie te gaan met hun geliefde, onder vrienden of met de hele familie? Samen met USA Travel nodigen we jullie uit om deze 3 citytrips te ontdekken in 3 fascinerende steden: Washington DC, Baltimore en Chicago.

We hebben deze reizen met passie uitgewerkt en staan paraat om het aantal dagen en de opvulling ervan volledig te personaliseren zodat jullie een unieke ervaring beleven.

Washington, DC – 6 Dagen / 4 Nachten

Washington DC

De federale hoofdstad van de Verenigde Staten is rijk aan geschiedenis, indrukwekkende monumenten en hippe buurten. Washington, DC behoort tot de niet te missen bestemmingen in het oosten van de USA. Met onze citytrip ontdekken jullie Washington en zijn traditionele hoogtepunten, maar ook de verborgen parels.

Bewonder de talrijke monumenten, Memorials, musea en sculpturen langs de National Mall alsook de beroemde U.S. Capitol. Onze Belgische privé gids neemt je mee op sleeptouw naar de meest emblematische sites en om het historische Georgetown te ontdekken. Bovendien zal Washington zowel jong als oud weten te fascineren dankzij de vele gratis top-musea en de onvergetelijke activiteiten die je er kan beleven.

Prijzen vanaf € 1275 per persoon in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf € 1085 per persoon in een vierpersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs:

 • De rechtstreekse vluchten met United Airlines vanuit Brussel in Economy
  en 1 ruimbagage
 • De luchthaventaksen
 • 4 nachten in het Beacon Hotel & Corporate Quarters ***, excl Resort Fee
 • De heen en weer privé transfers tussen de luchthaven en het hotel

Washington, DC – Baltimore – 7 Dagen / 5 Nachten

Skyline van Baltimore

Wensen jullie naast Washington, DC ook nog het boeiende Baltimore in Maryland te verkennen? Tijdens deze citytrip met drie dagen Washington, DC ontdekken de reizigers “Charm City” aka Baltimore aan de oevers van de prachtige Chesapeake Bay in de buurstaat Maryland. Baltimore is naast zijn geschiedenis, de historische haven met oorlogsschepen die je kan bezoeken onder andere beroemd voor de muzikale komedie Hairspray. Dankzij de watertaxi’s kunnen jullie de vele fascinerende buurten eenvoudig ontdekken.

Prijs vanaf € 1362 per persoon in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf € 1130 per persoon in een vierpersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs:

 • De rechtstreekse vluchten met United Airlines vanuit Brussel in Economy
  en 1 ruimbagage
 • De luchthaventaksen
 • 3 nachten in het Beacon Hotel & Corporate Quarters ***, excl Resort Fee
 • 2 nachten in het Brookshire Suites Inner Harbor ***, incl Breakfast
 • De privé transfer van de luchthaven naar het hotel
 • De train van Washington, DC naar Baltimore en terug
 • De privé transfer tussen het treinstation in Washington, DC en de luchthaven

Chicago – 6 Dagen / 4 Nachten

Lincoln Park in Chicago

Chicago, de bakermat van de Noord-Amerikaanse architectuur, ontdek je het best te voet, met de metro of per boot tijdens een riviercruise. Het veelzijdige Chicago is een ideale bestemming voor klanten die een boeiende wereldstad wensen te ontdekken tijdens een city trip. De Willis Tower met zijn glazen skydecks biedt een fantastisch uitzicht over deze invloedrijke stad.

Andere niet te missen hoogtepunten: het wereldberoemde Art Institute of Chicago, het kunstwerk “The Bean”, shopping langs Magnificent Mile, de Chicago blues en de Chicago-style jazz ontdekken, ontspanning aan de Navy Pier en veel meer… Het bruisende Chicago heeft voor elk wat wils!

Prijs vanaf € 1545 per persoon in een tweepersoonskamer.
Prijs vanaf € 1305 per persoon in een vierpersoonskamer.

Inbegrepen in de prijs:

 • De rechtstreekse vluchten met United Airlines vanuit Brussel in Economy en 1 ruimbagage
 • De luchthaventaksen
 • 4 nachten in het Silversmith Hotel Chicago Downtown ****, excl Resort Fee
 • De heen en weer privé transfers tussen de luchthaven en het hotel

Rechtstreekse vluchten met United Airlines

Dankzij de rechtstreekse vluchten van United Airlines, landen jullie klanten al snel in Washington Dulles en Chicago. Zorgeloos vliegen in Economy, Premium Plus of Business klasse en dit zonder tijdsverlies door verbindingen! Bovendien garanderen we dankzij United Airlines ook nog een gratis pre-seating. Kies voor United Airlines en geniet van een snelle, veilige en comfortabele luchtvaartmaatschappij zodat jullie klanten zorgeloos hun bestemming kunnen bereiken.

Ontdek 3 fascinerende steden in de USA!

We hebben deze reizen met passie uitgewerkt en staan paraat om het aantal dagen en de opvulling ervan volledig te personaliseren zodat jullie een unieke ervaring beleven.
Contacteer ons voor een offerte op maat.