Vacature – Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij ervan overtuigd dat een job als Travel Designer veel meer betekent dan enkel het adviseren van klanten? Zie jij het als jouw missie om elke dag een lach op het gezicht van jouw klanten te toveren? Dan ben jij de collega die wij zoeken. Wij, Shana en Pieterjan van het Reiswinkeltje, zoeken een collega om ons stabiel en fantastisch 7-koppig team te versterken in ons 2de filiaal te Brugge.

Je komt terecht in een familiale omgeving waar niet enkel onze medewerkers maar ook onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak. Onze ervaring en het nauw contact met onze klanten zorgen ervoor dat wij perfect weten welke vakantie aansluit bij hun wensen. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één vaste partner hebben wij de mogelijkheid om een reis volledig volgens de wensen van de klant uit te stippelen. Het aanbod is groot, van flight only, pakketreizen tot volledige reizen op maat.

Voor ons is het zeer belangrijk dat ook jij ons cliënteel en onze werking leert kennen. Daarom voorzien wij, in het begin, een opleiding in ons kantoor te Brugge maar verwachten we je ook een 2-tal dagen/week te Rumbeke. Op die manier leer jij de kneepjes van ons vak kennen en neem je de best practices mee vanuit beide filialen zodat je, in no-time, een volwaardig lid bent van ons team.

Jouw takenpakket:

 • Binnenkomende reisaanvragen via mail en telefoon behandelen.
 • Je adviseert klanten en stelt hen reizen voor waarvan jij overtuigd bent dat die voldoen aan hun verwachtingen.
 • Behandelen van offertes en opvolgen van dossiers van A tot Z.
 • Incentives voor bedrijven organiseren.
 • Vluchten en hotels boeken voor onze zakelijke klanten.

Je krijgt de kans om maatwerk te verrichten omtrent de bestemmingen waarin jij gespecialiseerd bent. Uiteraard bieden we ook ruimte om je te ontplooien en verdiepen in bestemmingen die jou minder gekend zijn.
Om die kennis verder te verruimen neem je deel aan studiereizen en ben je af en toe aanwezig op een opleiding/infoavond georganiseerd door één van onze partners. Deze kennis geef je dan ook met veel plezier door aan gans het team.

Je werkt in een wisselend uurrooster waarbij je de ene week werkt van maandag tem vrijdag. De andere week werk je ook op zaterdag van 10u tot 13u met een vast vrij moment tijdens de week.

Wat mag je van ons verwachten?

Je wordt met open armen ontvangen door ons team die voor elkaar door het vuur gaat en ondersteunt waar nodig. Heb je een vraag dan kan je bij de collega’s terecht. In verlof of afwezig? Jouw team volgt jouw dossiers verder op.

Wij bieden jou een voltijds (38u/week) contract voor onbepaalde duur.
Daarnaast kan je ook rekenen op:

 • Jouw loon wordt afgestemd volgens jouw ervaring/expertise.
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag en ecocheques 250€/jaar.
 • Budget van 500€/jaar en 5 vrije dagen om deel te nemen aan studiereizen bovenop je jaarlijks verlof.

Onze verwachtingen:

Reizen zit jou in het bloed. Je wil dan ook graag die passie en kennis delen met anderen. Dit geeft jou tonnen energie en zorgt ervoor dat jij met plezier jouw bed uitstapt om vol goede moed en vooral met heel veel goesting aan jouw werkdag te beginnen.

Daarnaast verwachten wij:

 • Bachelor opleiding toerisme of ervaring in de sector.
 • Je denkt en handelt in oplossingen en niet in problemen.
 • Jouw positieve energie is niet enkel aanstekelijk bij onze collega’s maar ook naar onze klanten toe.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jij elke klant volgens hun wensen benadert.

Zoals reeds aangegeven verwachten we dat jouw leergierigheid sterk aanwezig is en dat je bereid bent opleidingen te volgen en deel te nemen aan studiereizen.

Is deze job op jouw lijf geschreven?

Wacht dan niet langer en stuur jouw cv naar admin@reiswinkeltje.be
Wij nemen zo snel mogelijk contact op en kijken er alvast naar uit om jou beter te leren kennen.

Hopelijk tot snel.